Welkom bij

BSO De Buddha Kids in Nederasselt!

BSO De Buddha Kids is een buitenschoolse opvang, gevestigd op Kerklaantje 15 in Basisschool De Tandem te Nederasselt. Wij hebben één basisgroep waar wij 22 schoolgaande kinderen vanuit Nederasselt, Balgooij en Overasselt kunnen opvangen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar oud. De kinderen worden opgevangen buiten schooltijd en hele dagen tijdens studiedagen en schoolvakanties. Bij BSO De Buddha Kids in Nederasselt kun je terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang. Op de BSO staat het plezier van de kinderen voorop. De kinderen krijgen de mogelijkheid om andere kinderen te ontmoeten, te bewegen en samen te spelen. Door het aanbieden van verschillende activiteiten proberen wij de kinderen enthousiast te maken. De kinderen krijgen ook de ruimte om zelf keuzes te maken in wat ze willen doen, het is immers ook vrije tijd. 

 

 

Openingstijden

Bij BSO De Buddha Kids in Nederasselt kun je terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang. De voorschoolse opvang is geopend van 07.00 uur tot 08.30 uur en de naschoolse opvang is op maandag t/m vrijdag geopend van 14:00 tot 18:00 uur. Alleen op aanvraag zijn wij geopend vanaf 06.45 en tot 18.30 uur. Op woensdagen en vrijdagen worden de kinderen vanuit Nederasselt naar de Sport BSO in Escharen gebracht. 

Sportprogramma op de BSO

Dagelijks bieden wij een sportief activiteitenprogramma aan onder begeleiding van een sportdocent en/of onze sportieve pedagogisch medewerksters. Het plezier in sporten en bewegen zal voorop staan. ‘’Sport biedt kinderen zoveel meer dan een gezond lijf’’. Door het aanbieden van verschillende sportieve activiteiten proberen wij de kinderen enthousiast te maken voor sport en spel. Gedurende 1 week bieden wij dezelfde sportlessen aan. Dit is van maandag tot en met vrijdag. De week erna hebben wij weer een andere sport zoals: voetbal, yoga, hockey, volleybal, turnen, boksen en nog veel meer. Dit is in de schoolweken iedere dag van 15.30 tot 16.00 uur. Wij vragen de ouders hun kind(eren) na 16:00 uur op te halen. 

Kind – leidster ratio 

Tijdens schoolmiddagen mag er een half uur met minder beroepskrachten worden gewerkt op de basisgroep. Wij maken hier gebruik van omdat wij kinderen gaan ophalen/wegbrengen vanuit andere basisscholen. Dit zal zijn tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Tijdens de studiedagen en vakanties, als een locatie meer dan tien uur geopend is, mag er per dag drie uur met minder beroepskrachten worden gewerkt. Wij zullen hier gebruik van gaan maken tussen 08.00 en 09.00 uur en tussen 12.30 en 14.30 uur. Indien de situatie hierom vraagt, mogen wij hiervan afwijken.

BSO De Buddha Kids Nederasselt

Een sfeerimpressie