Welkom bij

BSO De Buddha Kids in Nederasselt!

BSO De Buddha Kids is een buitenschoolse opvang, gevestigd op Kerklaantje 15 in Basisschool De Tandem te Nederasselt. Wij hebben één basisgroep waar wij 22 schoolgaande kinderen vanuit Nederasselt, Balgooij en Overasselt kunnen opvangen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar oud. De kinderen worden opgevangen buiten schooltijd en hele dagen tijdens studiedagen en schoolvakanties. Bij BSO De Buddha Kids in Nederasselt kun je terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang. Op de BSO staat het plezier van de kinderen voorop. De kinderen krijgen de mogelijkheid om andere kinderen te ontmoeten, te bewegen en samen te spelen. Door het aanbieden van verschillende activiteiten proberen wij de kinderen enthousiast te maken. De kinderen krijgen ook de ruimte om zelf keuzes te maken in wat ze willen doen, het is immers ook vrije tijd. 

 

 

Openingstijden

Bij BSO De Buddha Kids in Nederasselt kun je terecht voor voorschoolse en naschoolse opvang. De voorschoolse opvang is geopend van 07.00 uur tot 08.30 uur en de naschoolse opvang is op maandag t/m vrijdag geopend van 14:00 tot 18:00 uur. Op woensdagen en vrijdagen worden de kinderen vanuit Nederasselt naar de Sport BSO in Escharen gebracht.

Aantal beroepskrachten

Tijdens schoolmiddagen mag er een half uur met minder beroepskrachten worden gewerkt op de basisgroep. Wij maken hier gebruik van omdat wij kinderen gaan ophalen/wegbrengen vanuit andere basisscholen. Dit zal zijn tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Tijdens de studiedagen en vakanties, als een locatie meer dan tien uur geopend is, mag er per dag drie uur met minder beroepskrachten worden gewerkt. Wij zullen hier gebruik van gaan maken tussen 08.00 en 09.00 uur en tussen 12.30 en 14.30 uur.. 

BSO De Buddha Kids Nederasselt

Een sfeerimpressie