Tarieven

Je kunt je kind met een gerust hart achterlaten op onze sport BSO. Of dat vóór of na school is, wij vangen je kind met liefde en plezier op. Je kunt kiezen uit diverse opvangmogelijkheden. 

Opvangsoort Tijd * Uren Bruto uurprijs
VSO ‘voor schoolse opvang’ 40 weken contract geen vakantieopvang 07.00 – 08.30 uur
07.30 – 08.30 uur
1,5 uur
1 uur
€ 8,30
VSO ‘voor schoolse opvang’ 48 weken contract + 8 weken vakantieopvang en studiedagen 07.00 – 08.30 uur
07.30 – 08.30 uur
1,5 uur
1 uur
€ 8,15
VSO ‘voor schoolse opvang 52 weken contract + alle schoolvakantie en studiedagen* 07.00 – 08.30 uur
07.30 – 08.30 uur
1,5 uur
1 uur
€ 7,31
NSO ‘na schoolse opvang’ 14.30 – 18.00 uur 3,5 uur € 7,31
NSO ‘na schoolse opvang’ 14.00 – 18.00 uur 4 uur € 7,31
NSO ‘na schoolse opvang’ 12.00 – 18.00 uur 6 uur € 7,31
Vakantietarief ‘hele dag’ 07.00 – 18.00 uur 10,5 uur € 8,75
Vakantietarief ‘halve dag’ 07.00 – 12.30 uur
12.30 – 18.00 uur
5,5 uur € 8,75
Kleine warme hap     € 3,00
Incidentiele opvang     € 7,31
Opvang roostervrije dagen     € 8,75
Op de BSO in Nederasselt en Escharen kunt u ook een schoolvakantie contract afnemen. Dit wil zeggen dat u uw kind tijdens schoolvakanties en studiedagen naar de BSO kunt brengen. U dient minimaal 8 hele dagen in het jaar af te nemen. Wij kiezen hierbij voor een contractvorm zodat u toeslagen kunt aanvragen bij de belastingdienst. De kosten staan gelijk aan het vakantietarief en je kunt hierbij kiezen voor een hele of halve dag opvang. Er geldt een minimale afname en betalingsverplichting van 1 jaar voor deze contract vorm. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@debuddhakids.nl.
 
Voor schoolse opvang  
VSO ‘voor schoolse opvang’ 40 weken contract geen vakantieopvang € 8,30
VSO ‘voor schoolse opvang 48 weken contract + 8 weken vakantieopvang en studiedagen € 8,15
VSO ‘voor schoolse opvang 52 weken contract + alle schoolvakanties en studiedagen* € 7,31
Na schoolse opvang  
40 weken contract (geen vakantieopvang) € 8,30
48 weken contract (8 weken vakantieopvang en studiedagen) € 8,15
52 weken contract (alle schoolvakanties + studiedagen) € 7,31
Flexibel  
Flex contract (minimale afname van 5,5 uur per week) € 8,75

 

*Tijd: In principe zijn wij geopend vanaf 07.00 uur voor de voorschoolse opvang. Vanaf 06.45 gaan wij open op aanvraag. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Onze sluitingstijd is 18.00 uur. Op aanvraag zijn wij geopend tot 18.30 uur. Hiervoor wordt een half uur in rekening gebracht.

*VSO Contract 48 weken + 8 weken vakantieopvang/52 weken contract + alle schoolvakanties. Bij dit contract kunt u tijdens schoolweken gebruik maken van voorschoolse opvang. Ook tijdens de aangegeven schoolvakanties kun je jouw contracturen inzetten. Mocht je meer uren willen opnemen tijdens de vakantie, dan betaal je buiten je contracturen om het incidentele tarief van € 7,31 per uur. Indien je een contract heb afgenomen zonder vakantieopvang (40 weken) en toch gebruik wilt maken van vakantieopvang, dan geldt het tarief van € 8,75 per uur.

Studiedagen
Studiedagen zitten alleen verwerkt in je NSO contract. Je hebt dus alleen recht op een studiedag die op een NSO dag valt in je contract. Wil je je kind plaatsen op een studiedag, dan kun je hier extra opvang voor aanvragen.

Verlofdagen en ruilen
* De verlofuren kunnen direct worden ingezet als een ruildag.
* Ruildagen kunnen daarna niet nogmaals geruild worden.
* Ruilen kan tot uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.
* Afmelden binnen 5 werkdagen is onaangekondigd verlof. Bij onaangekondigd verlof vervalt het recht om de uren alsnog te ruilen.
* Ruildagen kunnen worden ingezet, mits er plek is voor de desbetreffende dag.
* Flex planning gaat voor ruildagen.
* Deze ruildag kan niet in meerderen dagen gesplitst worden

Naar school brengen en ophalen
In Grave, Nederasselt en Balgoij is het mogelijk dat wij de kinderen naar school brengen en vervolgens kunnen we hen ook ophalen. 

Voorschoolse opvang
Naast buitenschoolse opvang biedt (Sport) BSO De Buddha Kids gedurende de schoolweken ook voorschoolse opvang aan. Ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen van 4 tot 12 jaar de dag op een rustige manier en in een plezierige omgeving beginnen. De voorschoolse opvang is open van 07.00 uur tot 08.30 uur. De kinderen mogen een boterhammetje meenemen om deze op de voorschoolse opvang op eten. De kinderen kunnen hier tot 08.00 uur een boterham eten. Wij gaan ervan uit dat de kinderen die na 08.00 uur worden gebracht al hebben gegeten. Op de voorschoolse opvang kunnen ze, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. De kinderen zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen. Na een rustige start van de dag op de voorschoolse opvang, brengen onze pedagogisch medewerkers de jongste kinderen naar de klas zodat ze daar veilig en op tijd aankomen.

Naschoolse opvang
De na schoolse opvang is op BSO De Buddha Kids geopend op elke dag van de week van 14.00 tot 18.00 uur. De kinderen kunnen vanuit de klas naar de BSO-ruimte. Voor de kinderen van Sport BSO De Buddha Kids is de naschoolse opvang van 14.00 tot 18.00 uur. Deze kinderen worden door de medewerkers opgehaald vanuit school. De kinderen krijgen dagelijks een vaste structuur aangeboden. Wij besteden elke dag aandacht aan de overgang en overdracht tussen school, BSO en ouders. Er wordt gebruik gemaakt van een vaste dagindeling. Wekelijks bieden wij gestructureerde activiteiten aan. Dit geeft een gevoel van (zelf)vertrouwen en veiligheid. Hiermee krijgen ze ook ruimte om ook zelf een gedeelte van de tijd in te vullen zoals zij dat willen.

Tussen 15:00 en 16:00 uur hebben we op onze locatie Escharen een sportuurtje, wij vragen ouders hun kind(eren) na 16 uur op te halen.

Flexibele opvang
(Sport) BSO De Buddha Kids werkt ook met een flex-contracten. Hierbij dien je minimaal 5,5 uur per week voor af te nemen. De planning dien je minimaal een maand van te voren door te geven.

Incidentiele opvang
Als je op sommige dagen extra opvang nodig hebt, kun je extra opvang aanvragen. Deze opvang is alleen mogelijk als er voldoende plaats is op de groep en er geen extra personeel hoeft te worden ingezet. 

Opvang roostervrije dagen
Op dagen dat de school gesloten is vanwege studiedagen of andere roostervrije dagen (buiten de normale schoolvakanties om), kun je extra opvang aanvragen. Hiervoor geldt het vakantietarief. 

Vakantie opvang
Bij (Sport) BSO De Buddha Kids bieden wij ook vakantieopvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Tijdens de schoolvakanties komen de kinderen een hele of halve dag naar de buitenschoolse opvang. Wij bieden tijdens de vakantie weer andere leuke binnen- en buiten activiteiten aan. Tijdens de vakantie opvang zorgen wij voor ontbijt, lunch en tussendoortjes. Wij gaan er vanuit dat de kinderen die na 08.00 uur komen al hebben ontbeten. Wil je gebruik maken van een warme maaltijd dan kan je dit doorgeven en komt dit extra op je factuur.


Kinderopvangtoeslag
Bovenstaande tarieven zijn bruto prijzen. De netto prijzen zijn afhankelijk van je inkomen. Via de belastingdienst kun je tegemoetkoming krijgen in de kosten van de kinderopvang: de Kinderopvangtoeslag. Wij adviseren je om van tevoren een proefberekening te maken op de website van de belastingdienst. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Daarna kun je de Kinderopvangtoeslag aanvragen. Ook goed om te weten is dat de Kinderopvangtoeslag is gebaseerd op een schatting van je inkomen. Achteraf berekent de belastingdienst je daadwerkelijke inkomen en wordt gekeken of je niet te veel (of te weinig) toeslag hebt ontvangen. Om te voorkomen dat je Kinderopvangtoeslag moet terugbetalen, is het in elk geval belangrijk om wijzigingen in je inkomen direct door te geven aan de belastingdienst.