Tarieven

Je kunt je kind met een gerust hart achterlaten op onze sport BSO. Of dat vóór of na school is, wij vangen je kind met liefde en plezier op. Je kunt kiezen uit diverse opvangmogelijkheden. 

Uurtarief voor 2024

Opvangsoort Tijd Uren Bruto uurprijs
VSO ‘voor schoolse opvang’ 40 weken contract  07.00 – 08.30 uur
07.30 – 08.30 uur
1,5 uur
1 uur
€ 9,75
VSO ‘voor schoolse opvang’ 48 weken contract 07.00 – 08.30 uur
07.30 – 08.30 uur
1,5 uur
1 uur
€ 9,50
VSO ‘voor schoolse opvang 52 weken contract 07.00 – 08.30 uur
07.30 – 08.30 uur
1,5 uur
1 uur
€ 9,12
NSO ‘na schoolse opvang’ 40 weken contract 14.00 – 18.00 uur 4 uur € 9,75
NSO ‘na schoolse opvang’ 48 weken contract 14.00 – 18.00 uur 4 uur € 9,50
NSO ‘na schoolse opvang’ 52 weken contract 14.00 – 18.00 uur 4 uur € 9,12
Warme hap     € 4,00
Flex / vakantieopvang     € 9,90
Opvang roostervrije dagen     € 9,12

Inschrijfkosten
Let op: voor elke eerste inschrijving rekenen wij €25 inschrijfkosten. Voor een volgende inschrijving rekenen wij €12,50 inschrijfkosten. Deze kosten worden berekend op de eerste factuur. Bij annulering worden deze kosten ook berekend. Je kunt altijd vrijblijvend een rondleiding aanvragen bij De Buddha Kids. Hiervoor kun je contact opnemen met cheryl@debuddhakids.nl

Openingstijden
In principe zijn wij geopend vanaf 07.00 uur voor de voorschoolse opvang. Vanaf 06.45 gaan wij open op aanvraag. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Onze sluitingstijd is 18.00 uur. Op aanvraag zijn wij geopend tot 18.30 uur. Hiervoor wordt een half uur in rekening gebracht.

Studiedagen
Studiedagen zitten alleen verwerkt in de 48 en 52 weken NSO contracten. Je hebt dus alleen recht op een studiedag die op een NSO dag valt met een 48 of 52 weken contract. Wil je je kind plaatsen op een studiedag, dan kun je hier extra opvang voor aanvragen. Hier kunnen geen andere overige uren voor worden ingezet.

Verlofdagen en ruilen
De verlofuren kunnen direct worden ingezet als een ruildag.

  • Ruildagen kunnen daarna niet nogmaals geruild worden.
  • Ruilen kan tot uiterlijk 5 werkdagen van tevoren.
  • Bij een afmelding binnen 5 werkdagen vervalt het recht om een ruildag in te zetten.
  • Ruildagen kunnen worden ingezet, mits er plek is voor de desbetreffende dag.
  • Flex planning gaat voor ruildagen.
  • Deze ruildag kan niet in meerderen dagen gesplitst worden.
  • Studiedagen, nationale feestdagen en brugdagen kunnen niet geruild worden.

Naar school brengen en ophalen
In Grave, Overasselt, Nederasselt en Balgoij is het mogelijk dat wij de kinderen naar school brengen en vervolgens kunnen we hen ook ophalen. 

Voorschoolse opvang
Naast buitenschoolse opvang biedt (Sport) BSO De Buddha Kids gedurende de schoolweken ook voorschoolse opvang aan. Ideaal voor ouders die vroeg moeten vertrekken van huis en niet zelf in de gelegenheid zijn hun kind naar school te brengen. Je kunt dan in alle rust en met een vertrouwd gevoel op weg naar je werk.

Bij de voorschoolse opvang kunnen de kinderen van 4 tot 12 jaar de dag op een rustige manier en in een plezierige omgeving beginnen. De voorschoolse opvang is open van 07.00 uur tot 08.30 uur. De kinderen mogen een boterhammetje meenemen om deze op de voorschoolse opvang op eten. De kinderen kunnen hier tot 08.00 uur een boterham eten. Wij gaan ervan uit dat de kinderen die na 08.00 uur worden gebracht al hebben gegeten. Op de voorschoolse opvang kunnen ze, voordat school begint, nog even spelen en ontspannen. De kinderen zijn vrij om zelf een activiteit te kiezen. Na een rustige start van de dag op de voorschoolse opvang, brengen onze pedagogisch medewerkers de jongste kinderen naar de klas zodat ze daar veilig en op tijd aankomen.

Naschoolse opvang
De na schoolse opvang is op BSO De Buddha Kids geopend op elke dag van de week van 14.00 tot 18.00 uur. De kinderen kunnen vanuit de klas naar de BSO-ruimte. Voor de kinderen van Sport BSO De Buddha Kids is de naschoolse opvang van 14.00 tot 18.00 uur. Deze kinderen worden door de medewerkers opgehaald vanuit school. De kinderen krijgen dagelijks een vaste structuur aangeboden. Wij besteden elke dag aandacht aan de overgang en overdracht tussen school, BSO en ouders. Er wordt gebruik gemaakt van een vaste dagindeling. Wekelijks bieden wij gestructureerde activiteiten aan. Dit geeft een gevoel van (zelf)vertrouwen en veiligheid. Hiermee krijgen ze ook ruimte om ook zelf een gedeelte van de tijd in te vullen zoals zij dat willen. Tussen 15:00 en 16:00 uur hebben we op onze locaties in Escharen en Nederasselt een sportuurtje, wij vragen ouders hun kind(eren) na 16 uur op te halen.

Flexibele opvang

(Sport) BSO De Buddha Kids werkt ook met flex-contracten. Hierbij dien je minimaal 5,5 uur per week voor af te nemen. De planning dien je minimaal een maand van te voren door te geven.

Vakantieopvang
Bij (Sport) BSO De Buddha Kids bieden wij ook vakantieopvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Tijdens de schoolvakanties komen de kinderen een hele of halve dag naar de buitenschoolse opvang. Wij bieden tijdens de vakantie weer andere leuke binnen- en buiten activiteiten aan. Tijdens de vakantie opvang zorgen wij voor ontbijt, lunch en tussendoortjes. Wij gaan er vanuit dat de kinderen die na 08.00 uur komen al hebben ontbeten. Wil je gebruik maken van een warme maaltijd dan kan je dit doorgeven en komt dit extra op je factuur.

Op de BSO kunt u ook een schoolvakantie contract afnemen. Dit wil zeggen dat u uw kind tijdens schoolvakanties op vaste dagen naar de BSO kunt brengen. U dient een 8 of 12 weken contract af te nemen. Wij kiezen hierbij voor een contractvorm zodat u toeslagen kunt aanvragen bij de belastingdienst. De kosten staan gelijk aan het vakantietarief en je kunt hierbij kiezen voor een hele of halve dag opvang.

Kinderopvangtoeslag
Bovenstaande tarieven zijn bruto prijzen. De netto prijzen zijn afhankelijk van je inkomen. Via de belastingdienst kun je tegemoetkoming krijgen in de kosten van de kinderopvang: de Kinderopvangtoeslag. Wij adviseren je om van tevoren een proefberekening te maken op de website van de belastingdienst. Dan kom je niet voor verrassingen te staan. Daarna kun je de Kinderopvangtoeslag aanvragen. Ook goed om te weten is dat de Kinderopvangtoeslag is gebaseerd op een schatting van je inkomen. Achteraf berekent de belastingdienst je daadwerkelijke inkomen en
wordt gekeken of je niet te veel (of te weinig) toeslag hebt ontvangen. Om te voorkomen dat je Kinderopvangtoeslag moet terugbetalen, is het in elk geval belangrijk om wijzigingen in je inkomen direct door te geven aan de belastingdienst.